Rodzic w Centrum Uwagi - warsztaty 10 czerwca 2017

maj 22, 2017

Skupimy się  na komunikacji w rodzinie, na relacjach między partnerami, na schematach , które funkcjonują w rodzinach i wpływie domu rodzinnego na tworzenie obecnych relacji. Warsztaty będą prowadzone przez psychologów oddzielnie dla kobiet i oddzielnie dla mężczyzn.  W czasie zajęć zapewniamy bezpłatną opiekę nad dziećmi i korzystanie z atrakcji Family Park.
Wszystkich chętnych prosimy o przesłanie maila na adres rodzicwcentrum@familypark.pl z podaniem ilości osób dorosłych oraz ilości i wieku dzieci. Ilość miejsc w projekcie jest ograniczona. Liczy się kolejność zgłoszeń.

Program

11:30 - 13:00 Schematy w związkach małżeńskich/partnerskich i rodzinnych. Racja czy relacja? Komunikacja
pomiędzy partnerami - warsztaty dla kobiet, prowadząca psycholog Edyta Palka
11:30 - 13:00 Rodzina jako system relacji: żona- mąż -dziecko. Komunikacja w rodzinie - bycie zrozumianym i rozumienie drugiego człowieka.
Wychowanie- zasady i granice panujące w domu - warsztaty dla mężczyzn, prowadzący  psycholog Jacek Ocalewski
13:15 - 14:45 Schematy w związkach małżeńskich/partnerskich i rodzinnych. Racja czy relacja? Komunikacja
pomiędzy partnerami - warsztaty dla mężczyzn, prowadząca psycholog Edyta Palka
13:15 - 14:45  Rodzina jako system relacji: żona- mąż -dziecko. Komunikacja w rodzinie - bycie zrozumianym i rozumienie drugiego człowieka.
Wychowanie- zasady i granice panujące w domu - warsztaty dla kobiet, prowadzący  psycholog Jacek Ocalewski