III Zlot Rodzin Dzieci z Zespołem Downa 2017

lut 23, 2017

21 marca Światowy Dzień Zespołu Downa.

Z tej to okazji w dniu 18 marca 2017 zakładamy kolorowe, różne skarpetki i spotykamy się w Centrum Zabaw Rodzinnych FAMILY PARK w Bydgoszczy przy ul. Fordońskiej 246. Zlot rozpoczynamy o godz. 9.30.

Fundacja Profesora Ciekawskiego poraz piąty uczestniczyć będzie w obchodach World Down Syndrome Day pod patronatem Down Syndrome International. Fundacja Profesora Ciekawskiego wraz ze Stowarzyszeniem Zespolaki organizują III Zlot Rodzin Dzieci z Zespołem Downa.

Stowarzyszeniem Zespolaki i Fundacja Profesora Ciekawskiego zapraszaja na III Zlot Rodzin Dzieci z Zespołem Downa.Dla naszych gości przygotowaliśmy miłą zabawę, ciekawe atrakcje.Gościć będziemy przedstawicieli Poradni Psychologiczno – Pedagogicznej nr 1 z Bydgoszczy, z którymi będzie można porozmawiać o formach terapii dziecka.Dodatkowo Studio Tańca Bailamos, przygotowuje pokaz tańca oraz zaprosi rodziców z dziećmi do wspólnej zabawy tanecznej.Podczas Zlotu będzie można wymienić się wspólnymi doświadczeniami oraz poznać plany Stowarzyszenia Zespolaki w zakresie przyszłych działań na rzecz dzieci i ich rodzin.Osoby zainteresowane udziałem w zlocie proszone są o zgłaszanie swojego uczestnictwa pod adresem email:

biuro@zespolaki.pl lub nr tel: 603 040 276.

Na zgłoszenia czekamy do 12 marca 2017

Organizatorzy:

Fundacja Profesora Ciekawskiego oraz Stowarzyszenie Zepolaki

Sponsor: Centrum Zabaw Rodzinnych Family Park

Zadanie współfinansowane ze środków Państwoweego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych.